Jäsenrekisteripalvelut

Puhelinpäivystys 09 6131 1244.
 

Jäsenrekisteriin voi olla yhteydessä myös sähköpostitse jasenrekisteri[a]akt.fi

Jäsenrekisteriin voi lähettää myös sähköpostia turvattuna tämän linkin kautta https://akt.securemail.fi osoitteeseen jasenrekisteri[a]akt.fi.

Asiakaspalvelu avoinna keskustoimistolla:
Arkipäivisin klo 9.00-15.00
Kesäperjantaisin 9.00-14.00 (touko-elokuu)

Jäsenrekisterissä palvelevat: Sari Mäkinen, Miia Ronkainen ja Johanna Levosalo.

Yhteystietojen muutokset

eAsiointi >>   tarkista, että yhteystietosi ovat ajantasalla jäsentiedoissasi

eAsiointiin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin jäsensivuille eli jäsennumerolla ja salasanalla, joka on ensimmäisellä kirjautumiskerralla henkilötunnuksen loppuosa (mahdollinen kirjain ISOLLA)
 

Osoitetiedot pidetään ajan tasalla Posti Oy:n välittämillä tiedoilla, tiedot päivitetään viikottain automaattisesti. Näin ollen Postille tehty ilmoitus vakinaisesta osoitteenmuutoksesta päivittää myös AKT:n jäsenrekisterin sekä Kuljetusalan Työttömyyskassan osoitetiedot.

Osoitteenmuutos tulee tehdä suoraan AKT:n jäsenrekisteriin, jos osoite on ulkomainen tai muuttuu ulkomailla tai jos osoitteenmuutos on määräaikainen (esimerkiksi opiskelijoilla) tai jos Postille on ilmoitettu osoitteenluovutuskielto. 

E-lasku

E-laskun voit tilata jäsenmaksua varten oman verkkopankkisi kautta. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi E-laskujen tilaus -kohta. Hae laskuttajan nimellä AKT ry ja valitse Laskuttajalistasta Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry.

Verkkopankin laskulomakkeessa on linkki jäsenmaksulaskuriin. Summa verkkolaskussa on 0 euroa, sinun tulee itse vaihtaa summa oikeaksi.

S-pankin E-laskussa summa on 0,01 johtuen S-verkkopankin ominaisuudesta. E-lasku on kätevä tapa hoitaa jäsenmaksuja! 


YTK palauttaa kesken vuoden työttömyyskassaa vaihtavalle loppuvuoden jäsenmaksun >>