Liiton nuorisoasioissa palvelee:

Antti Sainola, aluetoimitsija
044 412 3004, antti.sainola@akt.fiAKT Nuorten toiminta on monipuolista ja sellaista, millaiseksi sen haluamme. Me AKT:n alle 36-vuotiaat voimme osallistua nuorten tapahtumiin ympäri Suomea.

Olemme esimerkiksi järjestäneet koulutuksia, tietoiskuja ajankohtaisista asioista, urheilumahdollisuuksia sekä käyneet lätkämatseissa, keilaamassa, mikroautoilemassa jne. Teemme yhteistyötä muiden ammattiliittojen nuorten kanssa, ja meillä lisäksi oikeus osallistua SAK Nuorten järjestämiin tapahtumiin.

Ota yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaan, sinulla on ideoita tai haluat lisätietoa AKT:n jäsenten nuorisotoiminnasta. Lähde rohkeasti mukaan!

Valtakunnallinen nuorisotoiminta

AKT:n valtakunnallisesta nuorisotoiminnasta vastaa nuorisovaliokunta, jonka jäsenet ovat eri puolilta Suomea. Valiokunta suunnittelee, ideoi ja kehittää liiton nuorisotoimintaa yhdessä liiton työntekijöiden kanssa.

Alueellinen ja paikallinen nuorisotoiminta

Nuorisovaliokunnan jäsen vastaa oman alueensa nuorisotoiminnasta nuorisovastaavien ja järjestövastaavien sekä aluetoimitsijoiden kanssa. Lisäksi monet ammattiosastot järjestävät itsenäisesti nuorille suunnattua toimintaa.

Tykkää AKT Nuorten Facebook-sivuista: www.facebook.com/aktnuoret/

 Päivitetty: 12.2.2024