Liity jäseneksi

Ammattiliitto on joukkuelaji!

Liity joukkoon, jossa on voimaa – liity AKT:hen! Ammattiliiton voima lähtee jäsenistöstä. Kun yhdessä tehdään, niin saadaan aikaiseksi. Samoin silloin, kun ajat ovat kovat ja jäsenistöä tarvitsee puolustaa, jokaista jäsentä tarvitaan. Kaikkien ajalla 14.11.2019 – 14.1.2020 liittyneiden kesken arvotaan vuoden polttoaineet Teboililta (arvo 1000 €), lomaviikko liiton lomapaikassa ja 2 kpl Play Station 4 Pro (arvo 400 € kpl). Arvonnan säännöt tämän linkin takaa.

Mistä työehdot tulevat!

Suomessa järjestäytyneet työntekijät ja työnantajat neuvottelevat paremmista ehdoista työehtosopimuksilla. Katso video!

Kolme tapaa liittyä liittoon:

1. LIITY TÄSTÄ SÄHKÖISELLÄ LOMAKKEELLA 

Työnantajan periessä jäsenmaksun tilistäsi sinun tarvitsee tulostaa jäsenmaksunperintäsopimus  TAI voit tilata sen postitse kotiisi toisesta linkistä TAI lähettää suoraan työnantajan sähköpostiin liittymislomakkeesta. Perintäsopimuslinkki tulee näkyviin, kun painat LIITY -painiketta. Sähköisen liittymislomakkeen ohje

2. TULOSTA LIITTYMISLOMAKE (pdf-muodossa täytettävä lomake)

Voit täyttää lomakkeen koneellasi, tulostaa 3 kpl ja allekirjoittaa ne. Jos työnantajasi perii jäsenmaksun, tulee työnantajan täyttää liittymislomakkeesta työnantajan osuus, joka löytyy lomakkeen alaosasta. Tämän jälkeen toimita liittymislomake postitse liittoon osoitteella: AKT ry, Jäsenrekisteri, PL 313, 00531 Helsinki.

3. TILAA LIITTYMISPAKETTI POSTILLA KOTIIN

Jäseneksi tullaan liittymällä ammattiosastoon. Saat jäseneksi liittymislomakkeen työpaikkasi luottamusmieheltä, liiton alue- tai keskustoimistosta tai tilaamalla liittymispaketin tästä linkistä.

Etsi oma aluetoimistosi ja ammattiosastosi >>

Löydä oikea liittosi >>