Hae lomapaikkoja


Lomaosakkeiden käyttöoikeutta haetaan LOMAPAIKKAHAKEMUKSELLA. Linkki ohjaa sinut AKT:n mobiilisovellukseen.

Liiton lomapaikkoja haetaan sähköisellä hakemuksella. Hakemukseen merkitään toivotut kohteet ja lomaviikot. Kohde- ja ajankohtatoiveita voi merkitä samaan hakemukseen useamman.

Kenellä on oikeus käyttää liiton lomapaikkoja?

Kaikilla liiton jäsenillä on oikeus hakea/vuokrata liiton lomapaikkoja.

Lomapaikkojen hakuajat

Lomapaikka-arvontaan osallistumiseksi tulee täyttää hakemus alla olevan aikataulun mukaisesti:

  • Kesäkausi (vk 19 - 35): maaliskuun loppuun mennessä 
  • Syyskausi (vk 36 - 51): toukokuun loppuun mennessä 
  • Talvikausi (vk 52 - 18): 15. lokakuuta mennessä 

Ensikertalaiset ovat etusijalla

Ensimmäistä kertaa lomapaikkaa tietylle kaudelle hakevilla on etusija arvonnassa. Esimerkiksi jos jäsen on lomaillut Levillä kesällä, hän on ensikertalainen talven ja syksyn arvonnassa mihin tahansa kohteeseen. Tämä jäsen ei ole ensikertalainen kesäkaudella mihinkään kohteeseen. Ensikertalaisuus on jokaisella siis erikseen talvi-, kesä- ja syyskaudelle.

Miten saan tiedon arvonnan tuloksista?

Hakuajan päätyttyä suoritetaan arvonta (kahden viikon kuluessa). Jokaiselle hakijalle lähetetään tekstiviesti, kun arvonta on suoritettu. Tekstiviestistä ei selviä, onko hakija voittanut arvonnassa. Tarkista arvonnan tulos verkkoasioinnista.

Tarkistathan, että jäsenrekisterissä oleva matkapuhelinnumerosi on oikea. Yhteystiedot voit tarkastaa ja päivittää liiton jäsenrekisterissä.

Vapaaksi jääneet viikot

Varauksetta jääneet ajankohdat on varattavissavarauskalenterista. 

Vuokrausajat ja hinnat

Vuokra-aika on viikko lauantaista lauantaihin, paitsi Himoksella ja Tahkolla maanantaista sunnuntaihin. Alle neljän vuorokauden varauksia voidaan myydä vasta viikkoa ennen halutun ajankohdan alkua. Alle viikon varauksia ei pysty itse varaamaan kalenterin kautta – ole yhteydessä Maarit Lehtoon, maarit.lehto@akt.fi tai p. 09 6131 1209.

Hinnasto


Päivitetty: 19.12.2023