AKT:läinen oletko ehdolla kuntavaaleissa?

9.3.2021

Oikeusministeriö tiedotti 6. maaliskuuta, että kunnallisvaalit siirtyvät huhtikuulta järjestettäväksi 13. kesäkuuta. Ennakkoäänestysaika kotimaassa on 26.5.-8.6. ja ulkomailla 2.-5.6. 

AKT-lehti ilmestyy 14.4., jossa julkaistaan lista niistä vaaleissa ehdolla olevista AKT:n jäsenistä, jotka ovat toimittaneet ehdokastietonsa 25.3. mennessä AKT-lehteen. Ehdokaslista julkaistaan myös AKT:n verkkosivuilla. 

Lähetä ehdokastietosi liittoon 25.3. mennessä täyttämällä lomake tämän linkin takaa. Julkaistavat ehdokastiedot: Nimi, ammatti, kotipaikka, puolue, ehdokasnumero. Ehdokasnumerot eivät ole vielä tuolloin vielä tiedossa, joten julkaisemme lehdessä kaikki muut ehdokastiedot ja verkkosivuilla lisänä myös ehdokasnumerot, kun ehdokas on sen ilmoittanut. Voit täyttää saman lomakkeen, kun ehdokasnumerosi on selvillä. 

Maksulliset ilmoitukset AKT-lehteen

Ehdokkaille tarjotaan kunnallisvaaleissa maksullista ilmoitustilaa 50 % alennuksella lehden normaalista ilmoitushinnasta. Ilmoittajan on toimitettava valmis pdf-ilmoitusaineisto sähköpostilla osoitteeseen ilmoitukset@akt.fi . Liitä mukaan myös laskutustiedot. Ilmoitushinnat ja tarkemmat ohjeet selviävät AKT-lehden mediakortista. Ilmoituksen hintaan lisätään ALV 24 %.

Ilmoitusasioissa ole tarvittaessa yhteydessä Anne-Maarit Valliin, p. 09 61311203,  anne-maarit.valli@akt.fi tai päätoimittaja Arto Jokelaan, p. 040 8215831, arto.jokela@akt.fi.

Ilmoita tietosi myös SAK:n ehdokasgalleriaan

SAK avaa maaliskuun lopussa kuntavaalikoneen, jonka avulla kävijät voivat etsiä sopivan SAK:laiseen ammattiliittoon kuuluvan ehdokkaan. Jos olet SAK:laisen ammattiliiton jäsen tai työskentelet SAK:laisessa liitossa ja jaat ay-liikkeen tärkeät perusarvot, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Käy täyttämässä ilmoituslomake ja lue lisää SAK:n sivuilta.


Päivitetty: 24.3.2021