AKT:n Kesäpäivät starttaa viikonloppuna Savonlinnassa – Paikalle saapuu tuhatkunta AKTläistä perheineen

5.8.2022

AKT:n Kesäpäivät tuo Savonlinnaan parisen sataa kilpailijaa ja kannustusjoukkojen kanssa osallistujamäärä nousee tuhanteen henkeen. Kesäpäiviä on vietetty viimeksi Savonlinnassa vuonna 2014. Kesäpäivien virallinen avaus on lauantaina 6.8. Kyrönniemen urheilukentällä klo 9.00. Kyrönniemessä kilpaillaan perinteisillä urheilulajeilla kuten yleisurheilu, köydenveto, tikanheitto ja lisäksi urheilukentän alueella pelataan rantalentopalloturnaus. Yleisurheilulajeihin osallistujia on noin 90. Tikanheitossa heittäjiä on noin 80. Köydenvedossa taistelee neljä vahvaa joukkuetta. Rantalentopallossa ottelee kymmenen joukkuetta.

Ajotaitokilpailut ajetaan 26 osallistujan voimin Ammattiopisto SamiEdun alueella. Rannalta ongintakisaan Aleksin Aukiolla osallistuu kuutisenkymmentä onkijaa. Karaokekilpailut lauletaan The Wall Bar & Karaokessa (Huom! paikka on muuttunut) kolmenkymmenen laulajan sävelin. 

Kilpailujen tulokset

Kilpailujen tuloksia voi seurata reaaliajassa. Linkit tuloksiin julkaistaan Kesäpäivät-sivulle lauantai aamuna.

Viestintäseminaari

Kilpailujen lisäksi on tarjolla asiaa ammattiyhdistysliikkeen viestinnästä. Viestintäseminaarissa SDP:n eduskuntaryhmän viestintäpäällikkö Tiina Rytky puhuu aiheesta ”Mistä on liittojen hyvä viestintä tehty?”. Johtaja Jyrki Konola SAK:sta lähestyy viestintää yhteiskuntavaikuttamisen näkökulmasta ”SAK lobbaa – miten ja mitä hyötyä siitä on meille?”. AKT:n puheenjohtaja Ismo Kokon aiheena ”AKT:n viestintä nyt ja mitä se voisi olla”. Viestintäseminaari Sokos Hotel Seurahuoneella lauantaina klo 15.30-17.00. 

Iltajuhlaa

Kesäpäivät päättyy lauantaina iltajuhlaan Huwila Areenalla, jonne on tulossa reilu viisisataa juhlijaa. AKT:n juhlakansaa viihdyttää bilebändi Playa.

 

Lue lisää kilpailupaikoista ja ajoista AKT:n Kesäpäivät -sivulta ja seuraa AKT:n sosiaalisen median tilejä (Facebook, Instagram, Twitter). 

Kesäpäivien järjestelyistä vastaa AKT:n ammattiosasto: Savonlinnan ja Ympäristön Automiehet ry os. 032


Päivitetty: 5.8.2022