AKT:n uudet toiminta-alueet

18.6.2024

AKT on päättänyt uudesta aluejaosta, jossa toiminta jaetaan jatkossa viiteen alueeseen. Uudet alueet ovat Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Sisä-Suomi, Itä-Suomi ja Pohjois-Suomi.

Yhteystiedot aluetoimistoihin ja uusien toiminta-alueiden ammattiosastot löytyvät täältä: akt.fi/yhteystiedot/aluetoimistot/. Ammattiosastot on jaettu nyt uusien toiminta-alueiden mukaan.

Etelä-Suomi

Etelä-Suomen aluetoimisto sijaitsee Helsingissä ja alueeseen kuuluu 31 ammattiosastoa sisältäen valtakunnalliset osastot. Etelä-Suomen alueeseen kuuluvat Uudenmaan, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen maakunnat. Aluetoimistossa työskentelevät aluetoimitsija Jari Korhonen ja Timo Meriläinen sekä jäsenpalveluneuvoja Annamari Perämäki.

Länsi-Suomi

Länsi-Suomen aluetoimisto sijaitsee Turussa ja alueeseen kuuluu 23 ammattiosastoa. Länsi-Suomen alueeseen kuuluvat Varsinais-Suomen, Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Ahvenanmaan maakunnat. Aluetoimistossa työskentelevät aluetoimitsija Tuulikki Aikio ja jäsenpalveluneuvoja Hannele Lehto.

Sisä-Suomi

Sisä-Suomen aluetoimisto sijaitsee Tampereella ja alueeseen kuuluu 14 ammattiosastoa. Sisä-Suomen alueeseen kuuluvat Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnat. Aluetoimistossa työskentelevät aluetoimitsija Vili-Petteri Adamsson ja jäsenpalveluneuvoja Elina Wingren.

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluetoimisto sijaitsee Joensuussa ja alueeseen kuuluu 12 ammattiosastoa. Itä-Suomen alueeseen kuuluvat Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat. Aluetoimistossa työskentelevät aluetoimitsija Antti Sainola ja jäsenpalveluneuvoja Helka Lehikoinen.

Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomen aluetoimisto sijaitsee Oulussa ja alueeseen kuuluu 19 ammattiosastoa. Pohjois-Suomen alueeseen kuuluvat Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnat. Aluetoimistossa työskentelevät aluetoimitsija Tero Anttonen ja jäsenpalveluneuvoja Eeva-Liisa Kemppainen.


Päivitetty: 18.6.2024