AKT osallistuu STOPnyt -mielenosoitukseen 1.2.2024 klo 12–14 Senaatintorilla.

24.1.2024

AKT osallistuu STOPnyt -mielenosoitukseen 1.2.2024 klo 12–14 Senaatintorilla. Nyt on aika lähettää maan hallitukselle vahva viesti, että heidän toimillaan ei ole kansalaisten tukea. Hallituksen on keskeytettävä heikennys- ja leikkausesitystensä valmistelu ja muutettava suuntaa, mihin he vievät Suomea. Me emme vastusta työelämän kehittämistä, vaan kohtuuttomia heikennyksiä. Kun työntekijöiden asemaan vaikuttavaa lainsäädäntöä tehdään, se täytyy tehdä nykyistä tasapainoisemmin työntekijöiden ääntä kuunnellen.

AKT on julistanut laajan poliittisen lakon 1.2.-2.2.2024. Työnseisaukset koskevat AKT:n osalta noin 160 yritystä. Katso tästä koskeeko lakko sinua >>. Lakossa olevien jäsenten on erittäin tärkeää osallistua mielenosoitukseen, jotta viestimme on mahdollisimman painava. Mielenosoittajille järjestetään maksuttomia bussikuljetuksia maakuntakeskuksista. Pääset ilmoittautumaan kuljetuksiin täältä: Ilmoittaudu täällä!

Kaikkia jäseniä kannustetaan osallistumaan mielenosoitukseen. Jos työpaikkaasi ei ole julistettu poliittiseen lakkoon, osallistuminen tapahtuu omalla ajalla, joten mielenosoitus ei oikeuta AKT:n jäseniä olemaan työpaikalta pois ilman työnantajan lupaa.

 

HUOM. Linja-autoliikenne, linja-autoliikkeiden huoltokorjaamot ja matkahuolto ovat rajattu poliittisen lakon ulkopuolelle 1.2.2024. Rajauksella haluamme yhdessä muiden julkisen liikenteen liittojen kanssa varmistaa mielenosoittajien pääsyn Senaatintorille. Kyseisillä aloilla 1.2. työvuorossa olevat jäsenet menevät kyseisenä päivänä töihin.

Tulostettava Stopnyt flyer tästä

 


Päivitetty: 26.1.2024