Finnairin ja Norran luottamusmiehet live-lähetyksessä

22.9.2020

Luottamusmiehet vastasivat jäsenten kysymyksin suorassa lähetyksessä. Live-lähetyksiä on luvassa lisää.

AKT:n ammattiosasto 208 (SLSY) järjesti AKT:n ensimmäisen Teams-live jäsentapahtuman viime viikon keskiviikkona. Tilaisuudessa ammattiosaston puheenjohtaja Jari Toivonen, Finnairin pääluottamusmies Esa Heimonen, Finnairin luottamusmiehet Marjo Laitakari ja Marko Kokkala sekä Norran luottamusmies Juha Tuokko vastasivat osaston jäsenten kysymyksiin. Tilaisuuden juonsi palkkasihteeri Johanna Tuomaala.

Kysymykset oli pyydetty etukäteen ja ne käsittelivät Finnairin ja Norran säästöneuvotteluja. Yleisöllä oli mahdollisuus esittää kysymyksiä tapahtuman aikana myös chatin välityksellä. Lisäksi tilaisuudessa kerrottiin AKT:n organisaatiosta ja päätöksenteosta.

Hyvää palautetta − lisää luvassa

Johanna Tuomaalan mukaan tilaisuudesta saatiin positiivista palautetta. Osallistujia tapahtumassa oli noin 170.

Ammattiosaston seuraava live-tapahtuma on keskiviikkona 23. syyskuuta, jolloin käsitellään Finnairin asioita. Torstaina 24. syyskuuta esillä ovat Norran asiat.

 

 

Juha Tuokko, Esa Heimonen, Marko Kokkala, Johanna Tuomaala, Jari Toivonen ja Marjo Laitakari toteuttivat AKT:n ja ammattiosasto 208:n ensimmäisen live-lähetyksen keskiviikkona 16. syyskuuta Kuljetusliittojen tiloissa Hakaniemisalissa. 

Teksti ja kuva Arto Jokela


Päivitetty: 28.9.2020