Hae SASKin lähettiläskoulutukseen - Hakuaikaa 11. helmikuuta asti

26.1.2022

Vuoden ensimmäinen lähettiläskoulutus järjestetään verkossa kolmena helmikuun päivänä. Koulutus lisää tietoutta ay-liikkeen solidaarisuustyöstä ja valmentaa toimimaan SASKin vapaaehtoisena. Se on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille. 

Aiempaa osaamista tai tuntemusta aiheesta ei vaadita. Koulutuksen tavoite on lisätä tietoutta SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla, globaaleista työelämäkysymyksistä sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Koulutus tarjoaa upean tilaisuuden tutustua kansainvälisistä asioista kiinnostuneisiin ihmisiin eri aloilta ja taustoista!

Koulutus koostuu ennakkotehtävästä, kahdesta webinaarista, verkostoitumisillasta sekä webinaarien välissä tehtävistä itsenäisistä välitehtävistä. Webinaarien päivämäärät ovat 19. helmikuuta ja 23. helmikuuta. Verkostoitumisilta järjestetään 26. helmikuuta.

Koulutus valmentaa toimimaan SASKin vapaaehtoisena eli SASK-lähettiläänä. He toimivat työelämän ihmisoikeuksien äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä voivat osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle. Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta.

Hakulomake ja lisätiedot: SASKin lähettiläskoulutus verkossa


Päivitetty: 26.1.2022