AKT mukana Työväen Musiikkitapahtumassa: lipputukea jäsenkortilla

10.6.2015

AKT on jälleen vuoden tauon jälkeen Työväen Musiikkitapahtuman yhteistyökumppani näkyen muuan muassa festivaalikuljetuksissa, tapahtuman bussipysäkeillä sekä tapahtumatorilla.

AKT:n tarjoamia ilmaisia festivaalikuljetuksia ovat 24.–25.7. järjestettävät kyydit tapahtuma-alueelta Kirjaslammen tanssilavalle, yöbussit Tampereelle sekä Valkeakosken kaupungin sisäinen yövuoro. Bussien aikataulutiedot löytyvät festivaaliohjelmasta.
     

Nelipäiväistä tapahtumaa vietetään Valkeakoskella 23.–26.7.2015 jo 44.kerran. Tapahtuma on tunnettu nimekkäästä esiintyjäkaartista sekä lämminhenkisestä tunnelmastaan. Monipuolisessa ohjelmistossa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia. Vuosittain festivaalilla vierailee yhteensä noin 40 000 kävijää.

Tänä kesänä lavalle nousevat muun muassa Popeda, Jenni Vartiainen, Maija Vilkkumaa, Egotrippi, Viikate, Pete Parkkonen, Dave Lindholm, Club For Five, Amadeus Lundberg, Shava sekä tv:stä tuttu liitto-orava Salme Pasi.

Luvassa on myös kaksi teemakonserttia: Punatukkaiselle tytölleni on huikea tribuutti Olavi Virralle, ja Toverit herätkää -konsertissa kuullaan poliittisten laulujen parhaimmistoa Vuokko Hovatan ja Sinikka Sokan tulkitsemana.

Tapahtuma järjestetään viimeisten vuosien tapaan UPM:n Tervasaaren tehtaan ja Myllysaaren museon historiallisessa miljöössä, aivan Valkeakosken keskustassa. Lisätiedot ja ohjelma kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta www.valmu.com

Lipputukea jäsenkortilla

AKT tukee myös jäseniään 75 % lippualennuksella. Edullisemmat ennakkoliput ovat voimassa 6.7 asti. Ammattiliittoalennukset ovat henkilökohtaisia, vain yksi alennusranneke per jäsen. 

Alennusrannekkeita tilattaessa www.tiketti.fi tai www.lippu.fi  on syötettävä liiton jäsennumero.  Tapahtumatoimistolta ostettaessa on esitettävä liiton jäsenkortti. Päivärannekkeen ennakkohinta on 30–40 € (riippuen päivästä) ja tapahtumarannekkeen 60 € (to-su). Tiketistä tai Lippupisteestä ostettaessa lisätään hintaan palvelumaksu. 


Päivitetty: 5.6.2019