AKT mukana Maailma kylässä festivaaleilla 27-28.5. Tule käymään ja testaamaan ajotaitosi!

24.5.2017

SASK ja ammattiliitot, mukana myös AKT, ovat jälleen Maailma kylässä festareilla. SASKin teltassa pääset itse kokemaan, minkälaista on arki maissa, jossa SASK toimii työntekijöiden oikeuksien puolustamiseksi.


Päädytkö ompelemaan vaatteita yötä myöten tai lahjomaan virkailijoita? Ja pystyisitkö elättämään perheesi tai edes itsesi palkallasi? AKT:n ständillä on ajosimulaattori, jolla pystyt kokeilemaan, miltä tuntuu ajaa isoa autoa. Samalla saat tietoa siitä, kuinka palkka muodostuu esimerkiksi linja-autonkuljettajalle Perussa tai kuorma-autonkuljettajalle Mosambikissa.

Voit osallistua myös kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan syyskuussa vuoden polttoaineet Teboililta.

Vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä houkutteleva maksuton Maailma kylässä -festivaali pidetään tuttuun tapaan Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla Helsingissä. Kahden päivän tapahtumassa 27-28. toukokuuta kuullaan runsaasti asiaa ja erilaista musiikkia maailmalta.

Festareilla pääsee tutustumaan lukuisiin näytteilleasettajiin ja seuraamaan asiaohjelmaa teltoissa sekä esiintymislavoilla. Myös lapsille on oma ohjelma-alueensa.

Festivaalien ohjelma kokonaisuudessaan löytyy täältä:https://www.maailmakylassa.fi/ohjelma

Tänä vuonna teemana on kansalaisyhteiskunta ja alueellinen painotus on Latinalaisessa Amerikassa.  Festivaalin järjestää Kepa.

Festivaalilla tavataan! Tilaisuuteen vapaa pääsy. Alue on auki lauantaina klo 11-21 ja sunnuntaina 11-19.

 


Päivitetty: 5.6.2019