Suomi nousuun #vientilupaus

27.3.2015

Kampanjan facebooksivu: facebook.com/vientilupaus Kampanja twitterissä: @vientilupaus

TP haluaa nostaa teollisen toiminnan ja etenkin vientiteollisuuden menestymisen politiikan asialistalle. Julkisen vallan tehtävä on edistää vientiä aktiivisella teollisuuspolitiikalla. Ennen kaikkea tarvitaan sitoutumista viennin edellytysten parantamiseen ja tekoja teollisuuden mahdollisuuksien edistämiseksi. Tämä edellyttää konkreettisia tekoja ja päätöksiä.

Eduskuntavaalien alla Teollisuuden palkansaajat kannustaa ehdokkaita sitoutumaan viennin kehittämiseen ja tekevän omia ehdotuksiaan tarvittavista toimenpiteistä.

Vientiteollisuus on suomalaisen hyvinvoinnin rahoituspohjan kivijalka. Suomen johtaminen uuteen nousuun edellyttää rakennemuutoksessa olevan teollisuutemme uudistamista. Siksi vientiteollisuus pitää saada politiikan teon keskiöön. Nyt tämän keskeisen asian huomiointi on ollut hajanaista ja hapuilevaa.

TP haluaa Suomeen kasvuhakuisen teollisuus- ja elinkeinopoliittisen strategian, kirkastaa Suomen EU-linjaa, saavuttaa kansallisten yhteisymmärryksen, nostaa osaamisen kilpailuetuna suurempaan rooliin ja tuoda työelämään laatua, luovuutta ja muutosturvaa.

Järjestöt eivät voi muuttaa Suomen suuntaa yksin. Tarvitaan poliittista sitoutumista.

Tästä syystä Teollisuuden palkansaajat on käynnistänyt #Vientilupaus-kampanjan. Kampanjan tavoitteena on saada eduskuntavaalipuolueilta ja ehdokkailta konkreettisia linjauksia vientiteollisuuden aseman parantamisesta.

Vientilupaukset julkaistaan kampanjan Facebook-sivulla (facebook.com/vientilupaus) ja twitterissä (@vientilupaus). Lupauksiin liitetään sen antaneen ehdokkaan tai puolueen edustajan kuva. Kuvia ja lupauksia jaetaan myös Teollisuuden palkansaajien jäsenliittojen nettisivuilla ja sosiaalisen median profiileissa.

MUKAAN KAMPANJAAN? TOIMI NÄIN:

•Ota kuva itsestäsi niin, että kuvassa on mukana #vientilupaus teksti. (lapulla, editoituna kuvaan tms.)

•Julkaise kuva Facebookissa tai twitterissä hashtagilla #vientilupaus. Poimimme kuvan sieltä kampanjan kanaville.

•Voit myös lähettää kuvan osoitteeseen vientilupaus@teollisuudenpalkansaajat.fi, liitä mukaan oma konkreettinen lupauksesi siitä miten haluat edistää Suomen vientiteollisuuden menestystä, nimesi ja puoluekantasi sekä haluamasi yhteystieto (nettisivu tms.)(Esimerkki: Matias Möttönen, TKP, #vientilupaus: ”Haluan antaa verovähennyksiä koivupuulle halkoviennin vauhdittamiseksi”

•Kuva lupauksineen julkaistaan kampanjan sivulla ja sitä jaetaan Teollisuuden Palkansaajien jäsenliittojen sivuilla ja kanavissa

Kampanjan facebooksivu: facebook.com/vientilupaus

Kampanja twitterissä: @vientilupaus


Päivitetty: 5.6.2019