Talvipäiväkartingiin 73 kilpailijaa

10.3.2015

Oulun talvipäivien AKT Karting Grand Prix-kisaan on ilmoittautunut 73 kilpailijaa. Kova mielenkiinto kilpailua kohtaan yllätti järjestäjät täysin.

- Olimme varautuneet järjestämään kilpailun, jos ilmoittautuneita on 20. Lähes nelinkertainen määrä on positiivinen yllätys, iloitsee järjestävän osaston Oulu 058:n Lauri Vaikkanen.

Hänen mukaansa talvipäiväjärjestäjät pohtivat jonkin uuden lajin ottamista ohjelmaan Oulussa. – Päädyimme sitten kartingiin ja onnistuttiin näköjään hyvin, sanoo Vaikkanen, joka on itsekin autourheilun harrastaja.

Kilpailut Oulun Sport&Karting Centerissä, Tapsitie 5, käynnistyvät lauantaina 14.3. kello 9. Alkamisajankohtaa aikaistettiin tunnilla suuren osanottajamäärän takia. Infotilaisuus kilpailijoille alkaa kello 8.45, jolloin kaikkien on syytä olla paikalla.

- Ehdoton edellytys radalle pääsyyn on se, että kilpailija on selvin päin. Kilpailukeskuksen henkilökunta selvittää tarvittaessa kuljettajien ajokunnon, korostaa Vaikkanen.
Kilpailijat on jaettu kahdeksaan ryhmään. Kilpailussa ajetaan ensin alkuerät, joissa karsitaan paikat välieriin. Kilpailu huipentuu finaaliin.


Päivitetty: 5.6.2019