AKT:n talvipäivillä Kajaanissa runsas osanotto

15.3.2019

Lauantaina käynnistyvät AKT:n talvipäivät Kajaanissa kokoavat AKT:n jäseniä eri puolilta maata.

AKT:n talvipäivien ohjelma on perinteinen: hiihtokilpailu, salibandyturnaus, karaokemestaruudesta kisaaminen, pilkkikilpailu ja iltajuhla. Lauantaina iltajuhlassa jaetaan myös kultamerkit ansioituneille AKT:n jäsenille.

Jokerilajina tänä vuonna on mäenlasku. Uutta on myös se, että pilkkimestaruus ratkotaan vasta sunnuntaina.
Järjestävän osaston Kajaanin Seudun Automiesten puheenjohtaja Iikka Tolonen ja sihteeri Jukka Rusanen kertoivat, että kaikki Kajaanin ja lähiseudun majoituspaikat on myyty loppuun. Kokonaisuudessa he arvelivat osanottajamäärän lähentelevän tuhatta.

Tänään aamupäivällä järjestettiin talvipäivien tiimoilta lehdistötilaisuus. Siinä liiton johto ja järjestävän osaston Kajaanin Seudun Automiesten edustajat olivat Kainuun Sanomien toimittajan tentattavana ajankohtaisista asioista.

Talvipäivien ohjelma

Kuljetukset kilpailupaikoille

Tulospalvelu


AKT:n johto ja talvipäivien järjestävän osaston Kajaanin Seudun Automiesten edustajat Kainuun sanomien toimittajan tentattavana.


Kajaanin Seudun Automiesten puheenjohtaja Iikka Tolonen ja sihteeri Jukka Rusanen kertovat, että osastossa on tehty isolla porukalla paljon töitä talvipäivien onnistumisen eteen.

 


Päivitetty: 5.6.2019