Hostellijärjestön majoitusetuja

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT on jäsenenä Suomen Hostellijärjestössä, minkä johdosta myös AKT:n jäsenillä on käytössään Hostellijärjestön jäsenjärjestöilleen tarjoamat edut.
 
Hostellijärjestö ja sen verkoston 52 hostellia ovat osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) hostellien verkostoa, johon kuuluu noin 3500 hostellia lähes 90 maassa.

Hostellit ovat kaikille avoimia ja yksilöllisiä yöpymispaikkoja, joissa voi majoittua edullisesti loma- tai työmatkalla, yksin tai porukalla. Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet sekä hostellikortin omaavat henkilöt saavat majoituksestaan alennusta. 

Majoitusalennus kotimaan hostelleissa 2024

Liittomme jäsenenä saat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa. Saat alennuksen, kun teet varauksen osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Alennus annetaan saapuessasi hostelliin, kun todistat jäsenyytesi. Voit todistaa oikeutesi alennukseen myös Kotimaan hostellikortilla, jonka voit tilata Hostellijärjestöltä maksutta.

Kotimaan hostellikortti maksutta

Liittomme jäsenenä voit tilata Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleista Suomessa sekä useita muita hostellikorttietuja. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen osoitteessa www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin.

Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voit tilata Hostellijärjestön verkkosivulta www.hostellit.fi/jasenet. Kortti toimitetaan sähköpostin liitteenä.

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Liittomme jäsenenä voit ostaa Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen yöpymisestäsi kaikissa Hostelling International (HI) hostelleissa Suomessa ja maailmalla. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen suoraan hostelliin. Kansainvälisellä hostellikortilla saat lisäksi paljon muita hostellikorttietuja sekä Suomessa että ulkomailla.

Voit ostaa jäsenhintaisen Kansainvälisen hostellikortin Hostellijärjestön verkkokaupasta www.hostellit.fi/shop/

Lisätietoja: www.hostellit.fi

Hostellien verkkoesite ladattavissa tästä


Päivitetty: 1.3.2024