Heli Koivurinne

Moikka! Olen Heli Koivurinne Helsingistä. Työskentelen laivayhtiö Eckerö Line Ab Oy:ssä tällä hetkellä ryhmä- ja kokousmyyntineuvottelijana. Aloitin yrityksessä vuonna 2004 valmistuttuani Espoon Omniasta matkatoimistovirkailijaksi. Koulu ja opiskeluharjoitteluni myötä sain kesätyöpaikan josta vakinaistettiin vielä samana vuonna. Olen tehnyt yrityksessä paljon erinäköisiä asiakaspalvelutehtäviä. Olen toiminut yksittäismyynnissä, matkamyymälässä sekä terminaalin puolella lähtöselvityksessä. 
 
Pitkä ura-nuoresta iästä huolimatta. Työn ja alan tekee mielenkiintoiseksi juuri se, että koskaan ei ole samanlaista päivää ja aina oppii uutta mahtavien työkavereiden sekä asiakkaiden parissa.  

AKT:n jäsen olen ollut 15 vuotta, liittoon liityin heti aloitettuani oman alani työt. Toimin Maili ry:n os.180 nuorisovastaavana sekä Mailin hallituksen jäsenenä toista kautta. Vuoden alussa aloitin työpaikkani (maahenkilökunta) pääluottamusmiehenä.  

Matkailu on myös vapaa-ajalla suuri intohimoni. Toimistotyön vastapainoksi harrastan salibandya, ulkoilua ja kuntosalilla tulee välillä käytyä. Lisäksi lätkä on lähellä sydäntä, kotoa löytyy kaksi pientä innokasta jääkiekkoilevaa junioria. 

Tutustuin liiton ja osaston toimintaan työkavereitteni kautta. Toiminta on ollut hyvin innostavaa sekä mielenkiintoista kun on päässyt vaikuttamaan moniin erilaisiin asioihin. Tämän lisäksi olen tutustunut ihaniin uusiin ihmisiin. 

On todella tärkeää huomata, että vain yhdessä tekemällä ja toimimalla, pidämme etuuksistamme sekä oikeuksistamme huolta! 

Heli Koivurinne
ryhmä- ja kokousmyyntineuvottelija
heli.koivurinne[a]eckeroline.fi
044 588 6691
Helsingin alue


Päivitetty: 9.1.2023