Ehdota kuljetusliittojen lehdelle nimeä - KL ry:n jäsenliittojen yhteisen lehden koenumero ilmestyy syksyllä

2.6.2020

KL:n lehden näytenumero korvaa syyskuun AKT-lehden

Kuljetusliitot KL ry:n jäsenliittojen yhteisen lehden koenumero ilmestyy 30. syyskuuta. Lehden aineistopäivä on 1.9. Lehti korvaa AKT-lehden syyskuun numeron. Osastojen ilmoitusten, kuten myös muiden ilmoitusten osalta, toimitaan kuten AKT-lehden ilmoitusten kanssa. Osastot voivat ilmoittaa lehdessä Osastot toimivat -palstalla samalla tapaa kuin AKT-lehdessä. Osastojen ilmoitukset kuljetusliittojen yhteisen lehden koenumeroon toimitaan edelleen myös aluetoimistoon ja muut ilmoitukset sähköpostilla osoitteeseen ilmoitukset@akt.fi.

KL:n jäsenliittojen lehden jatkosta ei ole tehty päätöstä. Loppuvuoden AKT-lehdet ilmestyvät kuten aiemmin on ilmoitettu.

Ehdota lehdelle nimeä - Vastausaikaa kesäkuun loppuun

Kuljetusliittojen lehti on vielä vailla nimeä. Nimen lehti kuitenkin tarvitsee. Nyt sinulla on mahdollisuus ehdottaa nimeä uudelle lehdelle. Vastausaikaa on kesäkuun loppuun. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan viisi 50 euron arvoista lahjakorttia. Nimiehdotuksesi pääset jättämään tästä linkistä. Tai voit lähettää ehdotuksesi myös postitse osoitteeseen Kuljetusliitot KL ry, John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki.


Päivitetty: 2.6.2020