Jäsenkortilla jopa 17 % säästö vakuutusmaksuista

2.12.2014

Vakuutusyhtiö Turva uudistaa vuoden vaihteessa ammattiliittojen jäsenille tarjotut edut. Yhtiö palkitsee aiempaa avokätisemmin ammattiliittojen jäseniä, jotka ovat keskittäneet vakuutuksensa Turvaan.

Liittoalennus nousee 10 %:iin 

Ammattiliittojen jäsenille tarjottu alennus nousee 1.1.2015 alkaen 10 %:iin. Alennuksen saa vapaaehtoisista koti-, auto- ja henkilövakuutuksista.

Vanhojen asiakkaiden alennukset nousevat automaattisesti vakuutuskauden vaihtuessa vuodenvaihteen jälkeen. 

Turva haluaa palkita uskollisia asiakkaita, ja antaa omistaja-asiakasalennusta asiakassuhteen keston perusteella. Yhden vuoden asiakassuhteen jälkeen omistaja-asiakasalennus on 5 %. Omistaja-asiakkuuden jatkuttua viisi vuotta omistaja-asiakasalennus nousee 7 %:iin ja kymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on jo 10 %. 

Kun keskittää vakuutuksensa Turvaan, saa uutena asiakkaana heti liittoalennuksen lisäksi yllä mainitun 7 %:n omistaja-asiakasalennuksen eli säästää vapaaehtoisista vakuutuksista jopa 17 %.   Turva ei unohda myöskään vanhoja liittoasiakkaitaan. Mikäli kaikki talouden vakuutukset on keskitetty Turvaan, vakuutuksenottaja on myös oikeutettu 7 %:n omistaja-asiakasalennukseen. 

Uusi etu työttömille 

Vuoden 2015 alusta Turva myöntää uuden edun työttömille ammattiliiton jäsenille. Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta. Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.


Päivitetty: 5.6.2019