PHT jatkaa hyvinvointikurssien järjestämistä 1.7. - Hae nyt kesän kursseille!

18.5.2020

PHT ry jatkaa aikuisten ja lapsiperheiden hyvinvointikurssien järjestämistä koronaepidemian aiheuttaman katkoksen jälkeen 1.7. alkaen. Kaikissa kurssikohteissamme huomioidaan poikkeustilan vaatimat erityisjärjestelyt asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi.

Hae kesän perhekursseille 17.5. mennessä

PHT:n tuetuilla perhekursseilla on tarjolla täsmäapua juurin näihin haasteisiin! Lapsiperheiden hyvinvoinnin tueksi suunniteltujen kurssien ohjelma sisältää ammattilaisten ohjauksen lisäksi runsaasti liikunnallisia elämyksiä, mukavaa yhdessäoloa sekä aikaa levolle ja virkistäytymiselle. Hae perhekursseille tästä

Kaikki loppuvuonna alkavat Pysyvään muutokseen -kurssit nyt haettavissa

PHT:n Pysyvään muutokseen -hyvinvointikurssit tarjoavat ohjausta ja tukea omien arvojen tutkiskeluun ja onnistuneessa elämäntapamuutoksessa tarvittavan joustavuuden kehittämiseen. Ryhmämuotoisella kurssilla saat myös vertaistukea ja kolmiosainen prosessi mahdollistaa muutosten harjoittelun omassa arjessa pikku hiljaa. Jos haluat lähteä aktiivisesti työstämään omaa muutostoivettasi kohti onnistumista, hae mukaan Pysyvään muutokseen -kurssille! Nyt voit hakea kaikille vuoden 2020 aikana alkaville kursseille.

Näiden heinäkuussa alkavien Pysyvään muutokseen -kurssien hakuaika päättyy toukokuun aikana:

  • 14.-17.7. Scandic Ikaalisten kylpylä
  • 20.-23.7. Scandic Ikaalisten kylpylä
  • 22.-25.7. Scandic Ikaalisten kylpylä
  • 28.-31.7. Kyyhkylä

Hae Pysyvään muutokseen -kursseille tästä


Päivitetty: 18.5.2020