Taukotilat ja ruokailupaikat riskipaikkoja koronatartunnoille
22.1.2021
Muuttuneen covid-tilanteen vuoksi tiukkoja turvatoimia on edelleen jatkettava. Erityisesti työpaikkojen taukotilat ja muut ruokailupaikat ovat riskialttiita, koska maski otetaan pois ruokailun ajaksi. Uusi varianttivirus on herkästi tarttuva, taukotilojen porrastetusta käytöstä ja riittävistä turvaväleistä (THL-suositus yli 2 m) huolehtiminen on edelleen erittäin tärkeää.
Päivitetty: 22.1.2021
Viimeisimmät uutiset
- Järjestöjen valtionapupäätökset: Merkittävä leikkaus työelämän ihmisoikeustyöhön5.12.2025
- SAK:n selvitys: Ilmastonmuutosta hillitään työpaikoilla, mutta työntekijöiden osaamiseen ei satsata2.12.2025
- SAK:n Jarkko Eloranta: Hallitus on keskittynyt elinkeinoelämän toiveiden täyttämiseen ja unohtanut työttömät20.11.2025
- AKT: Palkansaajien ostovoima on kasvanut toista vuotta peräkkäin – positiivinen käänne saatu työehtosopimusneuvotteluilla19.11.2025
- Linja-autonkuljettajien vessaongelmissa käänne parempaan19.11.2025
- Pääluottamusmies Vesa Mikkolasta AKT:n uusi edunvalvontapäällikkö14.11.2025
- EU-tuomioistuimen linjaus vähimmäispalkkadirektiivistä vahvisti velvoitteen edistää työehtosopimuksia12.11.2025
- SAK:n kysely: Henkilöperusteisen irtisanomisen helpottaminen lisää irtisanomisia ja kiistoja työpaikoilla29.10.2025
- Hallituksen esitys irtisanomisten helpottamisesta tuo lisää epävarmuutta työntekijöiden elämään23.10.2025
- AKT: Pula rekkaparkeista stressaa kuljettajia6.10.2025
Päivitetty: 22.1.2021