110-vuotiasta juhlittiin avoimin ovin

19.10.2015

AKT:n 110-vuotisjuhlavuosi huipentui tänään maanantaina avoimien ovien tilaisuuksiin liiton kaikissa toimistoissa Helsingissä ja alueilla. Onnittelemassa päivänsankaria ja kakkukahveilla kävi niin jäseniä kuin yhteistyökumppaneitakin.

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n perustamisesta tuli 19.10.2015 kuluneeksi 110 vuotta. Juhlavuotta on vietetty neljässä alueellisessa tapahtumassa aiemmin keväällä ja loppukesästä. 

Juhlakiertue alkoi Tampereelta 26.4. Helsingissä juhlittiin toukokuun 24. päivä. Oulussa juhlaa vietettiin 23.8. ja kiertue päättyi viikkoa myöhemmin 30. elokuuta Jyväskylään. Tilaisuuksiin kutsuttiin kaikki jäsenet perheineen.

AKT:n keskustoimistossa kakkukahveilla poikennut Veli Kallio toivoi, että AKT jatkaa jäsentensä edunvalvontaa, kuten tähänkin asti. – Merkit tänä päivänä näyttävät siltä, että tehtävää meillä riittää.

Samoilla linjoilla oli myös Dan Lindblom. – Kun meillä on tällainen hallitus, ammattiliiton edunvalvonta on entistäkin tärkeämpää.

Juhlaväkeä keskustoimistossa viihdytti trubaduurikaksikko Jani Uhlenius ja Aimo Kokkola.


110-juhlavuoden logo löytyi myös täytekakuista.


AKT:n valtuustoa viime kaudella johtanut Pertti Varjokumpu kävi nostamassa maljan juhlivalle liitolle yhdessä 2. varapuheenjohtajan Harri Pasasen, 1. varapuheenjohtajan Arto Sorvalin ja puheenjohtaja Marko Piiraisen kanssa.


Trubaduurikaksikko Jani Uhlenius (hanuri) ja Aimo Kokkola (kitara) viihdyttivät juhlaväkeä keskustoimistossa.


Kakkukahveilla riitti vilskettä ja puhetta riitti ajankohtaisista asioista.


Alueellisista 110-vuotistapahtumista oli koottu valokuvanäyttely. Kuvat Mikko Karlsson.

 


Päivitetty: 5.6.2019