Ääni työlle -vaalikiertue kiertää Suomea

15.1.2019

SAK, Akava, STTK, EK ja Kuntatyönantajat järjestävät vaalien työelämäteemoista Ääni työlle -kiertueen.

Kiertuetapahtumia järjestetään yhdellätoista paikkakunnalla ympäri Suomea. Tilaisuuksissa voi tavata eduskuntavaaliehdokkaita ja päästä keskustelemaan heidän kanssaan.
 
Ääni työlle -kiertueen tavoitteena on herättää laajaa keskustelua työelämästä. Kiertueen aiheet liittyvät työllisyyteen, osaamiseen sekä koulutuksen ja tutkimuksen merkitykseen.
 
Kiertuetapahtumissa pohditaan muun muassa sitä, viekö tekoäly työpaikkoja vai tuoko se lisää työtä ja miten kaupungistuminen muuttaa Suomea. Keskustelussa ovat lisäksi kestävä kehitys, tasa-arvoinen työelämä ja maahanmuutto.
 
Sanomatalossa 22. tammikuuta pidettävän ensimmäisen Ääni työlle -tilaisuuden aiheena on maahanmuutto. Työmarkkinoiden keskusjärjestöjen edustajina tilaisuudessa ovat SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder, STTK:n puheenjohtaja Antti Palola, EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies ja KT:n neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas.

Lisätietoja, tapahtumapaikat  ja ilmoittautumiset SAK:n sivuilta soitteessa  https://www.sak.fi/ajankohtaista/tapahtumat/aani-tyolle-kiertue-rovaniemella

 


Päivitetty: 5.6.2019