AKT ja A-katsastus sopivat yhteistyöstä

27.2.2015

AKT ja A-Katsastus Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sen mukaan AKT:n jäsenet saavat määräaikaiskatsastukset jäsenhintaan.

- Autoalan toimijat, kuten AKT, ovat A-Katsastukselle luonnollinen yhteistyökumppani, sanoo aluemyyntijohtaja Mika Fonsell A-Katsastuksesta.

- Yhteistyösopimus palvelee jäsenistöämme. Meille on tärkeää, että jäsenten työkalut ovat kunnossa. Näin edistetään myös liikenneturvallisuutta, muistuttaa AKT:n puheenjohtaja Marko Piirainen.

Yhteistyösopimus astuu voimaan 1. maaliskuuta alkaen. Määräaikaiskatsastuksen AKT:n jäsenhinta on 35 euroa. Se koskee henkilö- ja pakettiautoja sekä maksimissaan 3 500 kilon perävaunuja.

Myös päästömittaukset on saatavissa A-Katsastuksen asemilla jäsenhintaan; bensiiniauto 10 euroa, OBD-mittaus 10 euroa ja diesel-auto maksimipaino 3 500 kiloa 20 euroa.
Jäsenhinnan saadakseen tulee esittää AKT:n jäsenkortti katsastusaseman kassalla.

A-Katsastuksella on Suomessa noin 200 asemaa. Niillä katsastetaan vuosittain noin miljoona ajoneuvoa.


Puheenjohtaja Marko Piirainen ja A-Katsastuksen aluemyyntijohtaja Mika Fonsell vahvistavat yhteistyösopimuksen kädenpuristuksella. Myös 1. varapuheenjohtaja Arto Sorvali kirjoitti nimensä sopimukseen.
 
 


Päivitetty: 5.6.2019