AKT:n lakkoseuranta verkkolehdessä ja somessa ”Ei pelkästään meidän juttu, vaan kaikkien”

14.2.2024

AKT:n linja-autonkuljettajat ja ahtaajat ovat lakossa tänään 14.2. linja-autolakot jatkuvat vielä huomenna torstaina, ahtaajat jatkavat myös perjantain. Lakot koskettavat kaikkiaan 10 000 työntekijää. Tapahtumia seurataan verkkolehdessä ja somessa.

Turun Satamassa lakkovahtina Finnsteve Oy:n Turun luottamusmies Pasi Suonpää. Kuva: Sini Silvàn

Lakkopäivien tapahtumia seurataan AKT:n Facebookin ja Instagramin päivityksinä. Niitä voi käydä tykkäämässä, kommentoimassa ja jakaa edelleen omilla sivuilla. Näin liiton jäsenet voivat tarjoat näin tukeasi kaikille AKT:n jäsenille ja eritysesti niille, jotka ovat lakossa.

AKT:n lakkotapahtumia seurataan myös verkkolehdessä. Useita juttuja on jo julkaistu osoitteessa aktlehti.fi

Porissa paikallisliikenne pysähtyi

Porin Linjojen pääluottamusmies Eeva-Maria Haiko voi hyvillä mielin kertoa, että lakko pitää. Linja-autonkuljettajat ovat kuitenkin asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka mielellään tekisivät työtään. Nyt työelämäheikennyksien puolesta on kuitenkin protestoitava ja siksi nyt ollaan lakossa. Lue lisää verkkolehden jutusta: "Ei pelkästään meidän juttu, vaan kaikkien"

Turun satamassa rahtiliikenne seisoo

Turun Satamassa on hiljaista, ahtaajia ei näy. Pasi Suonpää Finnsteve Oy:n Turun luottamusmies kertoo, että lakko on ehdottoman tärkeä: "Tätä ei ole varaa hävitä".

Oulusta terveiset Suomen hallitukselle

Koiviston Auton Oulun työsuojeluvaltuutettu Seppo Taskila on ollut keskiviikkoaamuna lakkovahtina portilla. Lakkovahteja riitti entisen tapaan. Hänen terveisensä hallitukselle ovat selkeät: "Terveisiä hallitukselle: avaimet on teillä".

Lue lisää verkkolehdestä aktlehti.fi


Päivitetty: 14.2.2024