AKT:n pilkkimestaruus ratkaistiin Hankasalmella

26.3.2018

Ylivoimaisesti suurimman kalansaaliin nappasi Lappeen Automiehiä edustanut Terttu Huhtiniemi.


− Sattui vaan sellaiseen reikään, toteaa vaatimattomasti AKT:n tämän vuoden pilkkimestaruuskisojen kuningatar ja suurimman kalasaaliin (675 g) napannut Terttu Huhtiniemi. Tuloksella irtosi myös eläkeläisten naistensarjan voitto.

Huhtiniemi oli kisan tuplamestari, sillä hän oli mukana myös joukkuekilpailun voittaneessa Lappeen Automiesten joukkueessa.

Miesten yleisen sarjan voitti Jari Rissanen Iisalmen Autoalantyöntekijöistä 215 gramman tuloksella. Eläkeläisten miesten sarjan voitti saman osaston Seppo Lappalainen 315 gramman tuloksella.

AKT:n pilkkimestaruudesta kilpailtiin Hankasalmella lauantaina 24. maaliskuuta. Kilpailun järjestämisestä vastasi Hankasalmen ja Ympäristön Autoalantyöntekijät ry.


Terttu Huhtiniemi
Terttu Huhtiniemi pilkki AKT:n tuplamestariksi. Kuvassa järjestävän osaston puheenjohtaja Jari Vartiainen punnitsee Huhtiniemen saaliin.


Pilkkijät lähtevät jäälle
AKT:n pilkkimestaruuskilpailuissa ei tänä vuonna juhlittu isoilla saaleilla, mutta henki olin hyvä ja järjestelyt erinomaiset. Kuvassa pilkkijät lähdössä jäälle.

 


Päivitetty: 5.6.2019