AKT:n salibandyturnauksen voitto Jyväskylään

26.3.2018

AKT:n Jyväskylän osasto 008 nappasi kultaisen pokaalin tämänvuotisessa AKT:n salibandyturnauksessa Oulussa. Turnauksen isäntänä toiminut Oulun Seudun Autoalantyöntekijöiden osasto 058:n Koskilinjojen joukkue sai hopeaa ja Kajaanin Seudun Automiesten osasto 053 pronssia.

- Kirkkainta palkintoa on jokunen vuosi jahdattu, ja nyt se sitten tuli. Tunnelmat ovat uskomattomat, jyväskyläläisten kapteeni Petri Iiliäinen huokaisi onnellisena.

Voitto ratkesi finaalissa Jyväskylän eduksi lukemin 3–0.

- Me saimme Imatralla viime vuonna AKT:n talvipäivien yhteydessä pidetyssä salibandyturnauksessa hopeaa, mutta täällä yritämme nyt kultaa, muun muassa joukkueen nesteytyksestä huolehtinut 008:n puheenjohtaja ja Kuljetusliike Taipale Oy:n pääluottamusmies Markku Koskinen sanoi.

Parempi voitti

Osasto 058:n joukkueen kapteeni Ilkka Korvala olisi mielellään ottanut kultaisen pokaalin isäntäkaupunkiin, mutta myönsi reilusti, että se kuuluu ansaitusti Jyväskylälle.

- Parempi voitti. Sekin kertoo paljon, että vastustajalla oli hyvä maalivahti, Korvala kehui.

Kajaanilaisten luotsi, osasto 053:n puheenjohtaja Iikka Tolonen oli yhtä hymyä pronssimitali kaulassaan. Hänen mielestään tyytyväisyyteen oli aihetta.

- Hyvältä tuntuu. Nyt on mukava lähteä savusaunaan Kajaaniin, totesi joukkueen pelaaja Sami Raatikainen väsyneenä mutta onnellisena.

Salibandyturnaukseen otti osaa 21 joukkuetta eri puolilta maata. Turnauksesta enemmän huhtikuussa ilmestyvässä AKT-lehdessä 4/18.


AKT:n Jyväskylän osasto 008 voitti AKT:n salibandymestaruuden.
 

TEKSTI JA KUVA Seppo Korhonen

 


Päivitetty: 5.6.2019