AKT:n Talvipäivät Oulussa ovat lähestymässä - Mukana parisataa kilpailijaa

7.3.2023

AKT:n Talvipäiviä vietetään Oulussa 18.-19.3. Talvipäivien kilpailuihin on ilmoittautunut parisataa kilpailijaa. Mukana myös 15 salibandyjoukkuetta. Talvipäivien järjestelyistä vastaa Oulun Seudun Autoalantyöntekijät ry os. 058.


Kuvituskuva: Sanna Krook/Oulun kaupunki

Talvipäivien kilpailut

Talvipäivien avaus tapahtuu Virpiniemen hiihtokeskuksella lauantaina 18.3. klo 9.15.

Kaikki kilpailut kilpaillaan lauantaina. Lajeina ovat hiihto, pilkki, salibandy, keilailu ja karaoke. Lisäksi nuorille on tarjolla Lasersotaa Pelibunkkeri Megazonessa, jonne voi ilmoittautua paikanpäällä, järjestäjänä AKT-nuoret. Mukaan mahtuu 48 pelaajaa. Kilpailuaikataulut tästä. 

Liikennepoliittinen vaalipaneeli Kauppakeskus Valkeassa

AKT järjestää Talvipäivien yhteydessä liikennepoliittisen vaalipaneelin Kauppakeskus Valkeassa Oulun keskustassa lauantaina klo 15.30-17.00. Tapahtuma on kaikille avoin. 

Paneelissa keskustelemassa esimerkiksi teiden korjausvelasta ja muista liikennepolitiikan kiperistä kysymyksistä ovat eduskuntavaaliehdokkaat: Jouni Jussinniemi, Vas., Joni Meriläinen, SDP, Antti Ollikainen, Kesk., Mari-Leena Talvitie, Kok., Ville Vähämäki, PS.

Paneeli striimataan suorana AKT:n YouTube -kanavalle. Tässä suoralinkki YouTube-kanavalle. Klikkaa itsesi tapahtumaan myös Facebookissa, tässä suoralinkki Facebook-tapahtumaan.


Päivitetty: 13.3.2023