AKT:n XVIII edustajakokous kokoontuu Tampereella 16.–18. kesäkuuta

31.5.2022

Tampere-talolla pidettävässä kokouksessa on edustettuna kaikkiaan 92 AKT:n ammattiosastoa. Kokousedustajia on yhteensä 276.

Kokouksessa hyväksytään tavoiteohjelmat seuraavalle neljälle vuodelle. Ohjelmia on seitsemän: Työehtosopimustoiminnan tavoitteet, Työympäristöohjelma, Järjestötyö, Järjestäytymisasteen ja viestinnän kehittäminen, Elinkeino-ohjelma, Koulutus sekä toimintaresurssit. Lisäksi kokous hyväksyy AKT:n toimintaa ohjaavat strategiat ja arvot. Kokouksessa käsitellään myös ammattiosastojen esitykset.

Kokouksessa valitaan AKT:n puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa, hallitus sekä valtuusto ja sille puheenjohtajisto. AKT:n puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaat on esitelty AKT-lehdessä 4/2022, lue verkkolehteä osoitteesta aktlehti.fi

AKT:n edustajakokouksesta voit lukea uutisia verkkolehden Liitto-osiosta https://www.aktlehti.fi/liitto/ ja akt.fi -sivuilta. Ota seurantaan myös AKT:n sosiaalisen median tilit Facebookissa /aktliitto, Instagramissa @akt_liitto ja Twitterissä @AKT_liittory.


Päivitetty: 14.6.2022