Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen

1.8.2022

Vuoden toinen lähettiläskoulutus järjestetään lähikoulutuksena Helsingissä, Sokos Hotel Presidentissä 7.-9.10. Koulutus lisää tietoutta ay-liikkeen solidaarisuustyöstä ja valmentaa toimimaan SASKin vapaaehtoisena. Se on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille. 

Aiempaa osaamista tai tuntemusta aiheesta ei vaadita. Koulutukseen etusijalla on SASKin jäsenjärjestöjen jäsenet - kannustattehan jäsenistöänne hyödyntämään tämän edun! Koulutuksen tavoite on lisätä tietoutta SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla, globaaleista työelämäkysymyksistä sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Koulutus tarjoaa upean tilaisuuden tutustua kansainvälisistä asioista kiinnostuneisiin ihmisiin eri aloilta ja taustoista! Tässä koulutuksessa lisäteemana on siirtotyöntekijöiden oikeudet jalkapallon MM-kisatyömailla Qatarissa.

Koulutus valmentaa toimimaan SASKin vapaaehtoisena eli SASK-lähettiläänä. He toimivat työelämän ihmisoikeuksien äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä voivat osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle. Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta.

Täytä hakulomake 11.9. mennessä. Hakulomake ja lisätiedot: SASKin lähettiläskoulutus verkossa

SASKin uutinen aiheesta: Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen! 


Päivitetty: 1.8.2022