Haku SASKin lähettiläskoulutukseen käynnistyy

24.2.2021

Hakuaika: 24.2.-21.3.2021
Ajankohta: 17.4.-24.4.2021
Paikka: Verkkokoulutus

SASKin vuoden 2021 toinen lähettiläskoulutus järjestetään verkkokoulutuksena 17.4.-24.4. Koulutus koostuu ennakkotehtävästä, kahdesta webinaarista (17.4. ja 24.4.) sekä itseopiskelumateriaalista. Koulutus on maksuton. Osallistuja tarvitsee osallistuakseen toimivan tietokoneen ja internet-yhteyden.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa SASKin työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASK-lähettiläitä. Lähettiläät voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle. Koulutukseen mukaan voivat hakea kaikki työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneet henkilöt, aiempaa tietoutta asioista ei tarvita.

Lähettiläskoulutukseen osallistuu eri ikäisiä ja eri taustaisia ihmisiä ympäri Suomen. Yhdistävänä tekijänä on kiinnostus ihmisoikeuksiin ja halu tietää, mitä itse voi tehdä asioiden muuttamiseksi.  Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa, joten hae rohkeasti mukaan!

Lähettiläskoulutuksen kutsutaan usein kansainvälinen vieras yhdestä SASKin hankemaasta. Vieraspuhuja kertoo paitsi oman tarinansa myös siitä, miten SASKin työ on konkreettisesti vaikuttanut työntekijöiden elämään hänen kotimaassaan. Koulutuksen yksi pidetyimmistä osioista antaa osallistujille mahdollisuuden kurkistaa maailman työntekijöiden arkeen Suomesta käsin.

Hakulinkki koulutukseen(https://my.surveypal.com/Haku-lahettilaskoulutukseen-huhtikuu-2021)

Tapahtuma SASKin sivuilla (https://www.sask.fi/tapahtumat/saskin-lahettilaskoulutus-2/)

Haku on käynnissä 24.2.-21.3. Valinnoista ilmoitetaan 31.3. mennessä.


Päivitetty: 24.2.2021