Hannu Raatikaiselle kultainen mikrofoni

6.8.2018

Suonenjokelainen linja-autonkuljettaja, kokenut karaokekilpailija Hannu Raatikainen voitti Kuopion kesäpäivien karaokekilpailun. Syksyllä eläkkeelle Kuopion Liikenteen palveluksesta siirtyvä Raatikainen vakuutti tuomariston puhtailla tunnelmallisilla esityksillään. 

− Tyytyväinen tietysti olen, kun onnistuin. Minulla ei ole omia laitteita. Käyn eri paikoissa, esimerkiksi Rauhalahdessa karaokeilloissa ja muuten harrastan kuoro- sekä yksinlaulua, sanaili Raatikainen kisan jälkeen.

Kilpailuun otti osaa 26 laulajaa, joista yhdeksän parasta selviytyi toiselle kierrokselle. Finaaliin tuomaristo poimi neljä kilpailijaa: Raatikainen, Matti Pulkkanen Äänekoskelta, Jari Kiiski Kotkasta ja Tomi Virtanen Naantalista. Muita finalisteja ei asetettu järjestykseen, mutta tuomaristo myönsi, että lähinnä voittajaa oli läpi kisan vahvoja tulkintoja esittänyt Virtanen.

Tuomariston muodostivat kilpailun johtaja Seppo Haapala AKT:n Kuopion osastosta, liiton järjestö- ja koulutussihteeri Esa Tuominen sekä Voice of Finland menestyjä, kuopiolainen linja-autonkuljettaja ja laulaja Jorma Koponen.

Enemmän kesäpäivien karaokesta seuraavassa AKT-lehdessä.


Hannu Raatikainen voitti kesäpäivien karaokekisan.


Päivitetty: 5.6.2019