Kuljetusliitot KL ry hakee palvelukseensa toiminnanjohtajaa

23.9.2019

Kuljetusliitot KL ry (www.kuljetusliitot.fi) on 2018 perustettu järjestö, johon kuuluvat Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry, Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry, Suomen Merimies-Unioni SMU ry ja Rautatiealan unioni RAU ry. Kuljetusliitot KL ry:n tarkoituksena on edistää ja kehittää sen jäsenliittojen keskinäistä yhteistoimintaa ja tehostaa kaikin mahdollisin tavoin niiden itsenäisesti harjoittamaa edunvalvonta- ja sopimustoimintaa. Kuljetusliitot KL ry toimii Helsingissä Hakaniemen Merikiinteistössä osoitteessa John Stenbergin ranta 6.

Toiminnanjohtajan pääasiallisena tehtävänä tulee olemaan Kuljetusliitot KL ry:n toiminnan käytännön johtaminen sekä kehittäminen hallituksen alaisuudessa. Toiminnanjohtajalta
edellytetään kokemusta järjestötoiminnasta, talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista sekä toimistorutiinien tuntemista.

Tehtävä ja toimenkuva on uusi ja mukautuu Kuljetusliitot KL ry:n toiminnan kehittyessä. Kuljetusliitot KL ry:llä on toistaiseksi seitsemän kokoaikaista työntekijää ja sen työntekijämäärän odotetaan kasvavan lähitulevaisuudessa. Toiminnanjohtajan odotetaan ottavan tehtävän vastaan 1.1.2020.

Hakemukset tehtävään on toimitettava Kuljetusliitot KL ry:lle 31.10.2019 mennessä hallituksen puheenjohtajalle Simo Zittingille osoitteeseen Kuljetusliitot KL ry, John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki tai sähköpostitse simo.zitting@smu.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Simo Zitting, puheenjohtaja simo.zitting@smu.fi, puhelin 0400 813 079
Jussi Katajainen, projektipäällikkö, jussi.katajainen@smu.fi, puhelin 050 5261 965


Päivitetty: 23.9.2019