Kuljetusliittojen yhteinen lehti on ilmestynyt

30.9.2020

Lehdessä juttua mm. puun kulusta metsästä postiin, pääministeri Sanna Marinista ja savolaisesta rämäpäästä, ay-aktiivi Timo Savolaisesta.

Kuljetusliitot KL -lehti on neljän kuljetusalan ammattiliiton – AKT, PAU, SMU ja RAU – yhteinen lehti. Se korvaa myös AKT-lehden numeron 6/2020. 

Lehden artikkeleissa käsitellään kuljetusalaa tukinuitosta sisävesillä satamaan ja postiin. Välillä kuljetaan myös junan ja puutavara-auton kyydissä. Lehdessä on myös pääministeri Sanna Marinin sekä Kuljetusliitot KL ry:n hallituksen haastattelu. Viimeksi mainitussa KL:n tavoitteeksi määritetään yhteistyöllä saavutettava tehokkaampi edunvalvonta. Lisäksi artikkeleita mm. Brexitistä, EU:n liikkuvuuspaketista, tekoälystä, puulaakiliikunnasta ja ilmastonmuutoksesta.

Lehden julkaisija on Kuljetusliitot KL ry. Sen muodostavat Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry, Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry, Suomen Merimies-Unioni SMU ry ja Rautatiealan unioni RAU ry. Liitoissa on yhteensä lähes 80 000 jäsentä.

Lehdestä voi antaa palautetta osoitteeseen toimitus@akt.fi

Lue uusi lehti diginä tästä linkistä 


Päivitetty: 30.9.2020