Kunnon työn päivä 7. lokakuuta

21.9.2016

Nauru pidentää uraa
Perjantaina 7. lokakuuta yli 60 maassa juhlitaan ihmisarvoista työtä ja hyvää työelämää – nyt jo yhdeksättä kertaa.

Vuoden 2016 teemana on ilo. Nauru tuo hyvää mieltä koko työyhteisöön ja lisää tutkitusti jaksamista, hyvinvointia ja työn tuottavuutta. Ilo pidentää uraa.

Valitettavasti monilla maailman työntekijöillä nauru on harvoin herkässä. Vaikeat työolot, kiivas tahti ja epätasa-arvo vetävät vakavaksi myös Suomessa. Myös tästä haluamme puhua kansainvälisenä Kunnon työn päivänä.

Kuinka työpaikat voivat osallistua Kunnon työn päivään?
Innosta työkavereita jakamaan hauskin oma moka sosiaalisessa mediassa – ohjeet alla. Näytä itse esimerkkiä jakamalla oma mokakuvasi!

Jaa hauskin mokasi
Hyvään työpäivään kuuluu nauru. Työ ei aina ole herkkua ja jokainen mokaa joskus, mutta huumori voi pelastaa pahankin päivän.
Mikä on sinun hauskin mokasi työssä? Kerro se sanoin tai kuvin sosiaalisessa mediassa ja jaa tunnisteella #kunnontyönpäivä.

Kampanja päättyy Kunnon työn päivänä 7. lokakuuta. Silloin tavoitteena on saada niin hyvät naurut, että niillä jaksaa pitkään.
Kunnon työn päivän some-sivuille kerätään kampanjan aikana vinkkejä työn ilon löytämiseen sekä faktoja maailmalta.

Netissä www.kunnontyo.fi

Facebook www.facebook.com/kunnontyo

Twitter ja Instagram
@kunnontyo

Kunnon työn päivän taustalla vaikuttavat Suomessa SAK, Akava, STTK ja Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK. Kansainvälisesti sen on käynnistänyt ay-liikkeen maailmanjärjestö ITUC.

 


Päivitetty: 5.6.2019