Lakkouutisia AKT-verkkolehdessä Oulusta, Tampereelta ja Helsingin seudulta

15.2.2023

Verkkolehdessä aktlehti.fi on seurattu lakkotilanteen etenemistä. Tuoreita juttuja jo ensimmäiseltä lakkopäivältä on julkaistu.

Oulun sataman porteilla on hiljaista. Siellä esimerkiksi Pauli Keränen toivoo nopeaa sopua ja muistaa hyvin lakon vuodelta 2010. Lue koko juttu: Oulun satamassa lakko puree.

AKT:n lakkojen ensimmäisenä aamuna Remeon Tampereen toimipisteen portilla päivystää kaksi hyväntuulista lakkovahtia. Koko työpaikan porukka on täysillä mukana lakossa. Lue koko juttu: Tampereella taas Remeon portilla oli hiljaista – Hyvä, että meidän työmme nousee näkyviin”

Miten lakko alkoi tiistaina ja millainen mediapäivä se oli liiton näkökulmasta 15.2. Liiton puheenjohtaja Ismo Kokko, liiton 2. varapuheenjohtaja Niko Blom ja järjestöpäällikkö Juha Häkkinen olivat tapaamassa ensimmäisiä lakkovahteja jo aamulla 5.30 alkaen Vantaalla. Myös muut liiton toimitsijat, jaostojen jäsenet, luottamusmiehet ja työpaikkojen lakkovahdit olivat liikkeellä aamuvarhaisesta alkaen eri puolilla Suomea. Lue koko juttu: Lakot alkoivat, liikenne ja satamat hiljenivät.

AKTlehti.fi seuraa lakkotilannetta.


Päivitetty: 16.2.2023