Lapista, Kaakosta ja Varsinais-Suomesta tukea Marko Piiraisen jatkolle

5.3.2018

AKT:n Lapin ja Kaakkois-Suomen alueet ovat AKT:n edustajakokousta valmistelevissa aluekokouksissaan asettuneet tukemaan Marko Piiraista jatkamaan AKT:n puheenjohtajana.

Piirainen saa kannatusta myös Varsinais-Suomesta, missä tukensa hänen jatkokaudelleen ovat julkaisseet yhteisessä kannanotossa seuraavat ammattiosastot: Turun Kuljetus- ja Öljyhenkilöstö ry osasto 017, Turun Autoalan Työntekijät ry osasto 040, Salon Autoalan Työntekijät ry osasto 072, Turun Seudun Linja-autohenkilökunta ry osasto 100, Uudenkaupungin Seudun Automiehet ry osasto 118, Vakka-Suomen Autoalantyöntekijät ry osasto 129, Turun Sataman Ahtaajat ry osasto 139 ja Turun Auto-opettajat ry osasto 183.

Kaakkois-Suomen ja Lapin aluekokoukset ottivat kantaa myös muihin edustajakokousvalintoihin. Kaakkois-Suomi esittää AKT:n 1. varapuheenjohtajaksi satamien sopimussihteeri Juha Anttilaa ja Lappi järjestösihteeri Esa Tuomista. AKT:n 2. varapuheenjohtajaksi Lappi esittää Harri Pasasta.

Valtuuston puheenjohtajaksi Kaakkois-Suomi esittää Kai Laaksosta ja Lappi Tero Anttosta. Laaksonen on DB Schenkerin pääluottamusmies, AKT:n valtuuston puheenjohtaja ja Turun Autoalan Työntekijät ry osasto 040 varapuheenjohtaja. Anttonen on AKT:n hallituksen jäsen, Kuljetusliike Ilmari Lehtosen pääluottamusmies ja Oulun Seudun Autoalantyöntekijät ry osasto 58 puheenjohtaja.  

 


Päivitetty: 5.6.2019