Ontrei Löövi uusi keilailumestaruutensa

27.3.2018


AKT:n keilailumestaruus pysyy tutuissa käsissä. Seinäjoella 24.3. heitetyissä kilpailuissa kotkalainen Ontrei Löövi uusi mestaruutensa selvin numeroin. Toiseksi tuli Simo Perttunen Ylöjärveltä ja kolmanneksi Markku Koistinen Kuopiosta.

Naisten kilpailun voitti Marjo Musakka Tuusulasta, ja toiseksi heitti Jaana Moilanen Heinolasta.
Veteraanikilpailun kolme parasta olivat Esa Hämäläinen Helsingistä, Simo Ruohtula Heinolasta ja Seppo Kärkkäinen Kotkasta.

Parikilpailun voittivat Ontrei Löövi ja Timo Lintunen. Toiseksi tulivat Jari Auvinen ja Markku Koistinen ja kolmanneksi Markku Matilainen ja Seppo Kärkkäinen.

Joukkuekilpailussa paras oli Kotkan Ahtaustyöntekijöiden joukkue. Hopea meni Heinolan Automiehille ja pronssi Rauman Satamamiehille.

Keilakilpailu käytiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhdessä päivässä, suoraan loppukilpailuna. Kilpailun johtaja Jorma Talvitie on muutokseen tyytyväinen. Ilmoittautuneitakin oli muutama enemmän kuin viime vuonna.

– Varsinkin pitkämatkalaiset tykkäsivät, Talvitie kertoo.

Kaikki tulokset löytyvät Seinäjoen Keilailuliiton sivuilta http://www.bowldata.com/Tavlingar/vTulos.php?kausi=1718&halli=34-01&vk=0


AKT:n keilailumestaruudet ratkottiin Seinäjoella. Kuvassa ovat kilpailun johtaja Jorma Talvitie (vasemmalla) ja voittajaksi heittänyt Ontrei Löövi.

 


Päivitetty: 5.6.2019