PHT: Talven ja kevään hyvinvointijaksojen haku alkanut

20.11.2017

Hae mukaan hyvinvointiin!

1.askel-hyvinvointijaksoilla otetaan ensimmäinen askel hyvinvointiin, yhdessä! Jaksoilla tehdään lajikokeiluja, opitaan hyvinvoinnista ja viihdytään yhdessä.  Suositut hiihtolomajaksot sekä kevään jaksot ovat haussa juuri nyt. Hiihtolomajaksojen hakuaika päättyy 10.12. Kevään muille jaksoille hakuajat päättyvät myöhemmin, pääset tutustumaan jaksoihin TÄÄLTÄ.

Aikuisten jaksoille voit hakea, jos olet työnhakija, itsensätyöllistäjä tai pienyrittäjä. Perhejaksoille voi hakea myös palkkasuhteessa olevat, kunhan mukaan tulee ainakin yksi alle 17-vuotias lapsi.

Hiihtolomalle voi lähteä esimerkiksi lumiseen Ukkohallaan, reippailemaan Vuokattiin tai kylpylälomalle Ikaalisiin, pääsiäistä vietetään myös monessa mukavassa kohteessa, kuten Kylpylähotelli Rauhalahti, Hyvinvointikartano Kaisankoti tai Levi Hotel Spa. Niin aikuisten kuin perheiden jaksoilla kohteita on ympäri Suomea ja valinnanvaraa myös tekemiselle. Jaksojen ohjelmista löytyy puuhaa niin vanhemmille kuin perheen pienemmille, aikuisten jaksoilla reippaillaan yhdessä ja nautitaan ansaitusta tauosta arjessa. Kaikilla jaksoilla rakennetaan suunnitelmaa tulevalle: miten tuoda hyvinvoinnin elämyksiä myös kotiin.

Muistathan veikkausvoittovaroin tuetut hinnat: Aikuiset: 100€/aikuinen / 5 vrk (4 yötä), Lapset 6-16 v: 60 €/lapsi / 5 vrk (4 yötä). Omavastuuhinta sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille aikuisten omavastuu puoleen hintaan.

Tervetuloa hakemaan! >>

 


Päivitetty: 5.6.2019