SASK: SASKille haetaan toiminnanjohtajaa

22.2.2024

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKille kokenutta toiminnanjohtajaa.

Tietoa tehtävästä

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK on työelämän ihmisoikeusjärjestö. SASK tekee työtä turvallisten ja inhimillisten työolojen puolesta köyhyyden ja eriarvoisuuden poistamiseksi eri puolilla maailmaa. SASK lisää työntekijöiden osallisuutta yhteiskuntaan ja sitä kautta yhteiskuntien vakautta. 

SASKilla on toimintaa Suomen lisäksi Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa ja aluetoimistoja Mosambikissa, Indonesiassa ja 1.4.2024 alkaen Brasiliassa.  

SASKin toimintaa johdetaan Helsingistä ja järjestössä työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi 13 ammattilaista. SASKin jäsenjärjestöjä ovat suomalaiset ammattiliitot ja keskusjärjestöt. Lisätietoa www.sask.fi.

Intian opintomatkalaisia tapaamassa kaivostyöläisiä

 

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKille kokenutta 

TOIMINNANJOHTAJAA

Haluatko olla mukana edistämässä työelämän perusoikeuksia sekä rakentamassa tasa-arvoista ja yhdenvertaista työelämää kehittyvissä maissa? Tunnetko kehitysyhteistyön ja ammattiyhdistystoiminnan omaksesi? Oletko innostava johtaja ja kumppanuuksien kehittäjä? Tule rakentamaan kanssamme parempaa maailmaa!

Toiminnanjohtajana vastuullasi on 

  • toiminnan strateginen suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa
  • järjestön päivittäisen toiminnan johtaminen ja kehittäminen 
  • järjestön talouden ja muun hallinnon johtaminen 
  • järjestön tavoitteiden ja arvojen edistäminen niin kotimassa kuin kansainvälisesti
  • aktiivinen yhteistyö laajan kumppaniverkoston kanssa
  • SASKin toimiston esihenkilötehtävät sekä henkilöstön osaamisesta ja työhyvinvoinnista huolehtiminen.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on 

  • vahva tuntemus kansainvälisestä ja kotimaisesta ay-liikkeestä sekä kehitysyhteistyöpolitiikasta
  • kyky strategiseen suunnitteluun ja toiminnan kehittämiseen
  • erinomaiset johtamis- ja vuorovaikutustaidot 
  • järjestötoiminnan hallinnollista osaamista, kuten kokemusta järjestöjen taloushallinnosta ja taloudellisesta suunnittelusta

Odotamme lisäksi sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Kotimaisten kielten lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön, muu SASKin toiminnan kannalta relevantti kielitaito on eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

SASK painottaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät henkilöstöedut sisältäen joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Toivottu aloitusajankohta on huhti-toukokuussa 2024 (sovittavissa).

Kiinnostuitko! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen jaana.toppari@topco.fi viimeistään 28.2.2024.  

Voit kysyä lisää tehtävästä konsultti Jaana Topparilta, 050 5719621, Jaana Toppari Consulting Oy. Myös SASKin hallituksen puheenjohtaja Ismo Kokko, 040 732 5375, antaa lisätietoja perjantaina 23.2. klo 12–16 sekä maanantaina 26.2. klo 14–16.


Päivitetty: 22.2.2024