Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen - Haku päättyy 14.4.

21.3.2023


Kuva: Laura Karlin

Kiinnostavatko työelämän ihmisoikeudet maailmalla? Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen 6.–7. toukokuuta. Hakemuksen löydät täältä.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille. Tavoite on lisätä tietoutta globaaleista työelämäkysymyksistä, SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita.

Koulutus koostuu luennoista, ryhmätöistä ja keskusteluista. Käytössämme on Howspace-työskentelyalusta, jonka kautta osallistujat saavat myös pienen ennakkotehtävän. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat todistuksen osallistumisestaan.

Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita eli SASK-lähettiläitä. He voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Koulutus on osallistujalle maksuton. Se sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa (kauempaa saapuville), ruokailut, ohjelman sekä yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti.

Paikka

Koulutus järjestetään Helsingin Hakaniemessä SASKin jäsenjärjestöjen tiloissa.

Ohjelma

Koulutus alkaa lauantaina 6. toukokuuta kello 9.30 ja päättyy sunnuntaina 7. toukokuuta kello 14.30 mennessä. Alustavan ohjelman näet tästä (muutokset mahdollisia).

Hakeminen

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta. Haku päättyy 14. huhtikuuta, ja hakijoille ilmiotetaan valinnoista viikolla 16. Hakulomake löytyy täältä.

Hae rohkeasti mukaan! Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa.


Päivitetty: 21.3.2023