Satu Venesvirta äänestettiin Suomen parhaaksi kuljetusalan ammattilaiseksi

21.10.2015

Radio City, Iskelmä ja AKT metsästivät  Suomen parasta kuljetusalan ammattilaista 21.9–11.10. Tänä aikana yleisö sai tehdä ehdotuksia radiokanaville mielestään parhaasta kuljetusalan ammattilaisesta sekä perustella ehdotuksensa. Kilpailun tarkoituksena oli etsiä ammattilaista, jolla on asenne kohdallaan ja turvallisuus ykkösasiana.

Kaikkien noin 400 ehdotetun ehdokkaan joukosta valikoitui finaaliin eniten mainintoja saaneet linja-autonkuljettaja Tommi Immonen Karjalohjalta, linja-autonkuljettaja Satu Venesvirta Tampereelta sekä kuorma-autonkuljettaja Esko Simula Kempeleestä. Näiden kolmen ehdokkaan välillä järjestettiin äänestys Radio Cityn ja Iskelmän kanavilla 12.10-16.10 ja voittajaksi selviytyi Satu Venesvirta 1433 äänellä!

Satu työskentelee Satakunnan Liikenteellä ja häntä luonnehdittiin muun muassa iloiseksi, ahkeraksi ja vastuuntuntoiseksi kuljettajaksi, joka huolehtii asiakkaistaan kuin perheenjäsenistä. Satu sai palkinnoksi viikon vapaavalintaisen loman AKT:n lomakohteissa. Sadun esittely ja haastattelu AKT-lehdessä joulukuussa.


Onnittelemme Satua sekä muita finaaliin päässeitä! Kuuntele voittajan tunnelmat täältä >> 

 


Päivitetty: 5.6.2019