STOPnyt! keräsi AKT-läisiä torille mielenilmaukseen – kooste toritapahtumista sekä lakkopäivistä löytyy verkkolehdestämme

6.2.2024

Aktlehti.fi seurasi tiiviisti tori- ja lakkotapahtumia aamuvarhaisesta iltavuoroon asti ja päivitimme myös someen kuulumisia eri puolilta Suomea lakkotunnelmista.

Maililaisten tunnelma torilla oli iloinen, vaikka itse asia olikin vakava. Kuva Katri Höök.

Helsinki-Vantaan lentokentällä järjestettiin kentällä toimivien liittojen yhteinen lakkotapahtuma torstaina 1.2. Osa osallistujista, muun muassa Maililaiset ja SLSY-läiset (osasto 208) lähtivät sieltä torille keskusjärjestöjen STOP nyt! -tapahtumaan.

Anne Perttula muistutti, että kaikki eivät ole syntyneet kultalusikka suussa. Siksi oli ja on jatkossakin tärkeää olla mukana.

Lue lisää lentokentän tapahtumista verkkolehden jutusta täältä.

Nysse pysähtyi eli lakko hiljensi liikenteen muun muassa Tampereella lähes kokonaan, tamperelaisten tunnelmat löydät täältä.  

Satamassa ei tarvittu tälläkään kertaa lakkovahteja – niin yhtenäisesti porukka seisoi mielenilmauksen takana. Turun, Porin ja Rauman satamissa oli hiljaista ja aluetoimitsija Jouni Nylund sai pyörähtää tarkistusreissulla turhaan

Lisää tapahtumia löytyy verkkolehdestä sekä somesivuiltamme. 

Kannattaa ottaa aktlehti.fi jatkossa seurantaan. Päivitämme sinne kuulumisia siitä, mitä tapahtuu, siellä missä tapahtuu.

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja X:stä.

Facebook: facebook.com/aktliitto

Instagram: akt_liitto

X (ent. Twitter) @akt_liittory 

 

 


Päivitetty: 6.2.2024