Taukotilat ja ruokailupaikat riskipaikkoja koronatartunnoille
22.1.2021
Muuttuneen covid-tilanteen vuoksi tiukkoja turvatoimia on edelleen jatkettava. Erityisesti työpaikkojen taukotilat ja muut ruokailupaikat ovat riskialttiita, koska maski otetaan pois ruokailun ajaksi. Uusi varianttivirus on herkästi tarttuva, taukotilojen porrastetusta käytöstä ja riittävistä turvaväleistä (THL-suositus yli 2 m) huolehtiminen on edelleen erittäin tärkeää.
Päivitetty: 22.1.2021
Viimeisimmät uutiset
- Viron merimiehet liittyvät tukirintamaan26.4.2024
- Suomalaisille työntekijöille tukea Belgiasta24.4.2024
- ETF: Kansainvälinen huoli Suomen tilanteesta kasvaa23.4.2024
- Suomi ottaa työntekijöiden oikeuksissa sadan vuoden takapakin19.4.2024
- Turkista tukea Suomen kuljetusliitoille19.4.2024
- Posti Kuljetus Oy:llä joka viidettä työntekijää uhkaa irtisanominen18.4.2024
- SAK: Ei päätöksiä poliittisista lakoista18.4.2024
- SAK: Ammattiyhdistysliikkeen maailmanjärjestö ITUC on pyytänyt ILO:a puuttumaan hallituksen aikeeseen rajoittaa lakko-oikeutta18.4.2024
- AKT:n blogi - Muutama sana kehysriihestä17.4.2024
- AKT: ”Arvonlisäverotuksen korotus iskee pienituloisiin – tämä syventää edelleen lapsiperheköyhyyttä”16.4.2024
Päivitetty: 22.1.2021