TSL juhlii Valkeakoskella

25.7.2019

Musiikkitapahtuman perustivat TSL:n paikalliset aktiivit 1970-luvun alkupuolella.

Sata vuotta täyttävä Työväen Sivistysliitto TSL viettää juhlavuottaan Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella. TSL:n ohjelma käynnistyy perjantaina 26.7. klo 14.30 - 15.30 Jylhävaara-salissa keskustelulla, jossa kysytään provosoivasti Onko kansanliikkeiden aika ohi? - Voimaa ja liikettä järjestämällä. Tilaisuudessa ovat keskustelemassa PAM:in puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen, Pohjoismaiden Teollisuustyöntekijöiden pääsihteeri Reijo Paananen, Teollisuusliiton järjestämisvastaava Aslak Haarahiltunen ja Sähköliiton vastaava järjestöasiantuntija Reijo Salmi. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Klo 18 Salakapakan lavalle nousee ruotsinsuomalainen Anna Järvinen, joka on ruotsalais-suomalainen säveltäjä, laulaja, muusikko.Järvisen jälkeen lavalle nousevat Paleface ja Rajamäen Pojat. TSL:n juhlapäivä huipentuu klo 21.30 festivaalialueen päälavalla, kun Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana nousevat lavalle.  

TSL:n juhlavuoden päätapahtuma on liiton perustamispäivänä 1. syyskuuta 2019, jolloin kokous- ja konferenssikeskus Paasitornissa Helsingissä on luvassa rentoa keskustelua ja kulttuuria.


Päivitetty: 25.7.2019