Tulevaisuus Tänään -tapahtuma lokakuussa Sokos Hotel Triplassa ja SAKtuubi-kanavalla

15.9.2022

Lauantaina 8.10.2022 Triplassa järjestettävässä Tulevaisuus tänään -tapahtumassa puhutaan hyvän työn ja työpaikan tunnusmerkeistä, ammattiylpeydestä, päihteiden käytöstä työpaikalla ja työelämän sopimustoiminnan tulevaisuudesta. Keskustelijoina on laaja joukko kansalaisjärjestöjen, ay-liikkeen, puolueiden, yritysten ja yliopistomaailman edustajia.

Tutustu kaikkiin puhujiin täällä!

Tapahtuman house bändinä toimii Punatähdet, agit-rock-bändi 1970-luvun Koillis-Savosta. Keskusteluja vetävät toimittajat Sami Turunen ja Kirsi Haapamatti.

Tulevaisuus tänään -tapahtumaan on vapaa pääsy ja paikan päälle Triplan kokouskeskuksen pääsee lauantaina jo kello 9. Tarjoamme kaikille kävijöille pientä aamupalaa. Voit tulla seuraamaan myös yksittäisiä keskusteluja ja tutustua samalla lukuisten työelämän toimijoiden esittelypisteisiin. Tilaisuutemme on esteetön ja noudattaa turvallisemman tilan periaatteita.

Tulevaisuus tänään -keskustelut välitetään myös suorana lähetyksenä YouTuben SAKtuubi-kanavalla ja SAK:n Facebook-tilillä. Keskustelut voi katsoa tallenteena myös jälkikäteen.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Varmista paikkasi ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta! Ilmoittautumalla saat lisäksi sähköpostiisi tallenteen tapahtuman jälkeen. Ovet ovat avoinna myös ilman ilmoittautumista.

Ilmoittaudu myös siinä tapauksessa, että seuraat keskustelut verkon välityksellä – lähetämme verkkoseuraajille muistutuksen ja linkin suoraan lähetykseen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu Tulevaisuus tänään -tapahtumaan

Lue tapahtuman ohjelma tästä.
 


Päivitetty: 15.9.2022