Liittokasko AKT:n jäsenille Turvasta ilman omavastuuta

12.10.2015

Nyt AKT:n jäsenenä on mahdollisuus suojautua erityisen hyvin vahinkoja vastaan. Jos kolari sattuu, 200 euron etuseteli kattaa vahingon ilman omavastuuta.

Turva on ammattiliittojen kumppani ja tehnyt pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisten ammattiliittojen kanssa.  Auto- ja Kuljetusalojen Työntekijäliitto AKT käynnisti 21.9  jäsenhankintaprojektiin liittyvän kampanjan. AKT:n jäsenet saavat kampanja-aikana eli 21.9.–31.12.2015 ottamiinsa Liittokaskoihin loistavan omavastuuedun.

Liittokasko on ammattiliittojen jäsenille räätälöity kattava autovakuutus. Sen avulla saa parasta ja laajinta turvaa autolle. Liittokasko sisältää paljon erinomaisia ominaisuuksia, mm. ainutlaatuisen bonusedun ja laajan sijaisautovakuutuksen.

Bonusetu syntyy, kun on ajanut kolme vuotta ilman kolarivahinkoa. Bonus ei putoa vahingon sattuessa, kuten perinteisissä autovakuutuksissa. Lisäksi käyttöön saa sijaisauton, kun oma auto on korjattavana esimerkiksi kolarointivahingon takia tai kun matkasi keskeytyy teknisen vian vuoksi. Toimitamme sijaisauton paikan päälle ja matkaa voi jatkaa saman tien.

Nyt AKT:n jäsenet saavat liittokaskon kylkeen huikean kampanjaedun maksimissaan 200 euron omavastuuedun kolarivahingon sattuessa. 
Etu koskee uusia Liittokasko-vakuutuksia, joiden alkamispäivä on 21.9.–31.12.2015. Etu on ajoneuvokohtainen ja voimassa kaksi vuotta vakuutuksen alkamispäivästä. Voit käyttää omavastuuetua yhden kerran.

Katso lisää http://www.turva.fi/auto--ja-kuljetusalan-tyontekijaliitto-akt/etusivu


Päivitetty: 5.6.2019